top of page

AN OUTFIT TO REMEMBER

Jouw trouwdag moet de dag zijn waarop je helemaal jezelf kan zijn en kan schitteren in al jouw schoonheid. Kledij en advies op maat zet de puntjes op de i en laat jou stralen!

LACELOVE

Zachte roze en gebroken wit satijn, fijne gedrapeerde kant en een rugdecolleté. Deze outfit werd gemaakt in twee delen en kan ook na de trouw afgedragen worden!
 
Foto: Mr Flash studio

ZACHT ROZE IN LA DOUCE FRANCE

Satijn, kant, fijne knoopjes, een rug decolleté en zachte roze sjaal...  Een tikkeltje boho voor de trouwjurk van Sara, waarbij ook onze zacht roze handgemaakte sjaal het geheel een romantische look en feel gaven.
Foto: Enya Van Autereve

A TOUCH OF GOLD

Een losse top met pofmouw en gouden knoopjes van Oma, een wikkelrok met vintage feel en een grote strik als eyecatcher op de rug. De outfit van Marion werd er een waar verleden, heden en toekomst elkaar vonden.

Foto's: Annelies Vanhove
 

DRIEDELIGE BRUIDSJURK

Trouwen doe je maar één keer of twee keer als je de wettelijke trouw op een andere datum vastprikt ;)

Draagbaarheid, mutlifunctionaliteit en een vleugje boho waren uitgangspunt voor deze driedelige bruidsjurk.

Door in drie delen te werken kunnen deze stukken ook elk afzonderlijk nog een leuk accent zijn om een andere outfit helemaal te doen schitteren. Geen jurk die in de kast blijft hangen dus!

BOHEMIAN
SWEETNESS

Dit kanten jurkje met laagjes werd uitgewerkt naar een idee van de bruid. Opgebouwd uit drie lagen kant en satijnen onderjurk,met oog voor het draagcomfort van deze kleine meid.

De grote knop en satijnen lint op de rug maken het helemaal af.

Boho voor klein en groot.

"A wedding dress can say how you feel, without having to speak. " 

AUTUMN GROOM

Bordeaux, groen en een vrolijk allegaartje aan bloemen en pluimen. Met deze linnen broek werd er wat extra touch gegeven en was er sprake van real attitude!
 

AUTUMN BRIDE

Een romantische feel met kanten crop top, linnen rok en handgebreide sjaal in oud roze.
 

MINT TO BE

Een suitejurk die stiekem supergoed zit op de dansvloer en je nadien kan afdragen. Van lange jurk tot korte jumpsuit, speels en super vrouwelijk tegelijk.
 

bottom of page