top of page
alyssa-strohmann-TS--uNw-JqE-unsplash.jp

MMOI.

costume made

"Find the colors to paint a world that was left grey..."

Kleur zegt veel over jou en kan je natuurlijke schoonheid extra doen stralen!


Onze fysieke kenmerken maken ons tot een uniek persoon. Onze haarkleur, huidskleur en kleur van de ogen vertellen een eigen verhaal en gaan een dialoog aan met alles rondom ons.

Samen met goeie en eerlijke basisstuks, zijn de kleuren in je kleerkast de sleutel tot een duurzame garderobe, waar je jarenlang geniet van hebt. Geen druk meer om 'mee' te zijn met de mode en het allernieuwste modelletje te hebben, maar wel een stijlvolle guideline voor kleren die echt op jouw lijf geschreven zijn!

Kleuranalyse | Stap voor stap

1.

Ben je een koel of warm type?

Welke kleuren staan jou en met welke basics pak je uit?
Hoe stel je een outfit samen die op je lijf geschreven is en wat flatteert jou het meest?
Wat moet er in je kleerkast hangen en hoe ga je om met het aanbod in de winkel?

Een 'minimal warderobe' draagt niet alleen bij tot jouw portemonnee, het is ook een speelse en leuke manier om duurzamer om te gaan met het begrip mode.

2.

Maak een afspraak, neem plaats achter de spiegel en kom te weten welk seizoenstype jij bent!

Je komt bij voorkeur ongemaquilleerd en brengt enkele van je lievelingskleren mee. Deze kunnen we dan samen analyseren en indien nodig 'herwerken' in je garderobe.

  

3.

Tijdens een persoonlijke babbel, doe ik alles uit doeken over de verschillende seizoenstypes en hoe kleur juist werkt in combinatie met jouw fysieke eigenschappen.

We hebben het over pasvormen en alle soorten kleuren en gaan aan de slag met de verschillende kleurdoeken en tonen wat deze voor jou betekenen.

4.

Na afloop kan je je eigen persoonlijke kleurwaaier bestellen en ga je naar huis met een 'doos' vol tips & tricks voor een duurzamere kleerkast die écht op jouw lijf geschreven is!

Kostprijs analyse: € 100
Kostprijs Kleurwaaier: €25

bottom of page