top of page
mmoi(c)annedegeyterfotografie-11.jpg

MMOI.

costume made

MMOI. staat voor eerlijke kledij van Belgische makelij met oog voor kwaliteit & duurzaamheid. 

Ons atelier bevindt zich aan de voet van de Vlaamse Ardennen in Zottegem, waar je een antwoord vindt op al je vragen over custom-made fashion. Je kan er niet alleen terecht voor het ontwerp en de uitvoering van kledij op maat, we staan je ook bij met kleur- en stijladvies, om samen een tijdloze en kwalitatieve garderobe uit te bouwen.

Heb je een pre-loved stuk dat je een nieuw leven wil geven? Wij maken er met veel plezier een uniek stuk van!

Foto's: Anne De Geyter

INEKE

 

Ik ben Ineke, bezieler van MMOI. costume made.
Ik kreeg de passie voor het naaien met de paplepel toegediend van mijn oma en verdiepte me door de jaren heen in de duurzame kant van mode. Ik heb een voorliefde voor oude ambachten, ben dol op handwerk en geef me graag over aan de wereld van de seizoenskleuren. Ik heb een grote liefde voor de natuur en experimenteer naar hartelust met 'wildplukkertjes'.

In het najaar van 2019 lanceerde ik mijn eerste duurzame bruidscollectie 'A happily ever after'. Een unieke collectie waarbij 10 stuks gecombineerd kunnen worden tot ruim 60 silhouetten, met de hand gemaakt uit kwalitatieve en duurzame stoffen zoals tencel, organische zijde en linnen.

Naast deze collectie kan je ook al enkele jaren terecht bij MMOI. voor kledij op maat, van bruidsjurk tot winterjas.

Samen met jou vertel ik graag een persoonlijk verhaal en gaan we op zoek naar wat jouw outfit uniek maakt.

Ik werk graag met duurzame stoffen, fabrieksresten en vind het verwerken van een oud (pre-loved) stuk een fantastische uitdaging!
 

Ik ben alvast heel benieuwd naar jouw verhaal!
Zitten we samen eens rond de tafel?!

bottom of page